haraldsdotter.com

Jag är så glad för jag har fått domänen www.haraldsdotter.com

Där finns ännu ingenting idag, men det kommer att bli min helt egen hemsida. Ska bli roligt att se vad jag lägger in på den… Är där någon som har en massa idéer så kom med dem. Tar tacksamt emot förslag…

Annonser

7 thoughts on “haraldsdotter.com

 1. Jag försökte komma över en passande sida med vårt namn men den var redan uppbokad så grattis till dig! Vi har en vilande sida med Herr Hunds namn men jag blir aldrig färdig att skriva där. Husse tjatar på mig så vi får väl se…
  Kram!

 2. Grattis! Vad roligt, jag försökte titta på sidan men fick svaret att det inte fanns någon sida. Då läste jag vad du egentligen skrivit och fick svaret. Det ligger inget på sidan ännu.
  Nu väntar jag med spänning på vad som kan dyka upp där. Förresten även jag har en hemsida akson.se, sidan har dock inte uppdaterats sedan senvåren/försommaren.
  Ha en skön fortsättning på tisdagen!

 3. Jag har en sida, med gårdsnamnet men jag har inte jobbat något på den, det får bli ändring på det. Just nu finns det bara lite om gården och den vill jag knappt stå för så jag återkommer med adressen.
  Grattis, det är kul med en egen domän.

 4. Även jag har haft en sida, men jag hade svårt att fylla i den med något vettigt. Jag sökte andra människors hemsidor för att få inspiration, men de enda sidorna som jag tyckte var bra var sådana där människorna var oerhört engagerade i olika saker (typ världsnaturfonden, osv). Eller artister som kunde lägga in nya saker om nya skivor eller filmer till hemsidan. Problemet är ju att sidan måste uppdateras för att vara intressant. Av den anledningen blev bloggen lättare att hantera. På hemsidan hade jag bilder, länkar och information, men när den väl var ”färdig” hade jag svårt att komma med nya saker.

 5. Hej hopp rosenknopp!
  Tackar för boken som kom idag, den ser fullmatad ut och ska bli kul att sätta tänderna i när jag har läst klart den jag håller på med nu.
  Det måste vara en härlig känsla att hålla i sin egen skrivna bok. Jag har precis beställt Syster Ysters första utkomna bok och det är så roligt att hon fick ihop det hela till en bok.
  Kramisar till dig

 6. hmm, sidtips. det har ju börjat bra…

  Hitta en bra hemsida och kopiera bra idéer från den.
  Don’t let me think, sa dom oxå som tips i skolan…
  dvs, Låt mig snabbt förstå varför jag är på besök och ge mig anledningen att lättförståeligt utforska mer!!!!! ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s