Tom i huvudet…

Varför är vissa dagar sådana tvärstoppsskyltar så man hamnar i soffan och kommer inte längre. Jag ville så gärna blogga lite men tröttheten efter en dags arbete i trädgården, stor runda med hunden och en jättemiddag (fläskstek) med alla tillbehör. Nu kan jag gå och knyta mig känns det som….

Annonser

4 thoughts on “Tom i huvudet…

  1. hehe.. skrev de mest för just detta att man ska dölja å gömma allt som är svenskt.. att vara blond eller ljus är ju typiskt nordiskt. Ja de tycker jag med.. att blanda å låta barnen få insyn i allas traditioner.. skulle nog va kul å lärorikt. Finns nog mycket i andras traditoner som är bra å trevliga. kram

  2. God morgon!!! Hoppas att du sov gott! mysigt att gå vid stranden… Wet-vest eller djupvattenträning som det egentligen heter numera är nästan som vatten gjympa men du är i den djupa bassängen dvs hoppbassängen i detta fall och har en så kallad flytväst elelr ett slags bälte på dig så du flyter och har huvudet över vattenytan och sedan gör man olika övningar där. jag tycker det är jättekul och sedan är det inte någon som ser om du gör fel, eftersom det är svårt att se under vattenytan… ha en underbar dag!!!

  3. det där lät kul, men det måste väl vara svårt att hålla balansen? Å andra sidan får man många goda skratt då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s